“Omađijaj me” Show
mađioničarska predstava za odrasle

“Omađijaj me” show drugo je ime za jedinstveno, originalno iluzionističko iskustvo koji svojim gledateljima pruža vrhunski doživljaj modernog i klasičnog mađioničarstva isključivo za odrasle uz dozu neponovljivog humora i opuštajuće zabave. Magija je oduvijek sinonim za tajnovitost, nedokučivost, nedorečenost obavijeno velom adrenalina, posebnom vrstom uzbuđenja i konstantnom željom za novim iluzijama, trenucima u kojima svaki odrastao gledatelj nakratko postaje iznenađeno dijete. Iskombinirajmo to sa stand up komedijom i dobili smo Omađijaj me show. Riječ je o programu koji će unijeti dodatnu zanimljivost u vašu proslavu i vratiti vas, makar i na trenutak u djetinjstvo.

Naglasak showa je na inovativnom pristupu u skladu sa svjetskom trendovima kao kombinacija stand up komedije, trikova i većih iluzija uz glumačke sadržaje. Specifičnost programa nalazi se u činjenici da je to prvi takav projekt i program u skučenim hrvatskim okvirima. Kao takav idealan je za privatne zabave, rođendanske proslave (za odrasle), raznovrsne obljetnice, momačke i djevojačke zabave. Show je prvenstveno koncipiran kao cjelovečernji program, ali je po potrebi dostupan i u skraćenijim verzijama.Stoga, želite li u opuštenoj i zabavnoj atmosferi uz neizostavnu dozu mistike zadiviti svoje prijatelje, poznanike, obitelj, poslovne partnere ili suradnike, ova suvremena predstava idealna je nadopuna svakoj zabavi pa tako i poslovnim eventima čime zasigurno nećete razočarati svoje uzvanike. Privlačnost programa nalazi se u njegovoj interakciji s prisutnom publikom čime gledatelji nisu tek pasivni promatrači već i aktivni i djelotvorni sudionici showa.

Spoj jedinstvenog humora,suvremenog mađioničarstva, komedije i glume zagarantirana je vrhunska zabava s čijim odabirom jednostavno ne možete pogriješiti. Za sva pitanja, narudžbe ili samo savjet, slobodno nam se obratite na našu kontakt adresu ili broj telefona.

Prezentacija: