Sim Sala Bim
mađioničarska predstava za djecu

Djeca vjeruju u čarolije, pa kombinacija dječjeg osmijeha i zanimljiv mađioničarskih trikova, svaku mađioničarsku predstavu pretvaraju u nezaboravno iskustvo koje se dugo pamti. Svoje dugogodišnje iskustvo u radu s djecom, oblikovao sam u mađioničarski program pod nazivom Sim Sala Bim koji redovito izvodim na dječjim rođendanima i drugim prigodama pred najmlađom publikom.

Sim Sala Bim su interaktivne mađioničarske predstave za djecu u kojima uz iluzije što ih izvodi mađioničar i sama djeca postaju čarobnjaci te stvaraju vlastite čarolije. Sve to “upakirano” je u puno igre, smijeha i zabave u nastojanju da mašta preuzme glavnu ulogu i da predstava postane djetetu pravi doživljaj čarobnog.

Sim Sala Bim dolazi u tri osnovne verzije ovisno o uzrastu djeteta. Sim Sala Bim Limač za djecu od 4-6 godina, Sim Sala Bim Školarac 7-9 godina I sim sala bim Turbo za djecu od 10-13 godina. Naravno razlike između tih verzija su načelno izražene u pristupu i nisu strogo definirane tako da se često dogodi da se i prisutne odrasle osobe zabave gledajući mađioničarsku predstavu Sim Sala Bim Limač.

Ono što možete odabrati, a da čini značajniju razliku je veličina programa. Mini – najosnovniji program u trajanju 30min, midi – program koji još sadrži dodatne veće trikove i trikove s bijelim golubovima te poklone za djecu od balona za modeliranje u trajanju 60min te grand koji uz sve prije navedeno sadrži i velike iluzije poput stvaranja i nestanaka osoba… u trajanju 90min. Za sva pitanja, narudžbe ili samo savjet, slobodno nam se obratite na našu kontakt adresu ili broj telefona.

Prezentacija: