Kaboom Mix of Trix
mađioničarska predstava

Mađioničarske predstave i mađioničari oduvijek bude interes i maštu kako djece tako i odraslih. Ukoliko imate 5 ili 95 godina vjerojatno ne čitate ovaj tekst, ali ovaj mađioničarski program svejedno je za Vas. Jednostavno pokriva toliki raspon interesa. Svatko od nas se vjerojatno u svom životu susreo sa mađioničarskim predstavama i mađioničarima. Meni se događaj toliko urezao u sjećanje da sam odlučio time se baviti i tako živjeti. Jedan od rezultata te odluke je Kabum mix of trix – putovanje kroz iluzije za svakoga!

Kabum mix of tricks predstavlja specifičan iluzionistički program koji u sebi objedinjuje moderno, ozbiljno mađioničarstvo i komične elemente koji svaku točku čine još zanimljivijom, neočekivanijom i zabavnijom. Program je koncipiran na način da zadovolji, zainteresira i zabavi cjelokupnu publiku, bez obzira na starosnu dob i prethodno poznavanje svijeta magije.To je kao što je već spomenuto – show za svakoga! Kaboom mix of trix sadrži iluzije velike i male, moderne i dobre stare, a sve u svrhu lagane zabave i opuštenog putovanja kroz nemoguće.

S obzirom da je ovakva vrsta showa lako razumljiva i odraslima i djeci, idealan je izbor u ponudi turističkih zajednica, kazališnih institucija i općenito kao sastavni element raznolikih manifestacija u kulturi nekog grada, općine ili mjesta. Ne propustite ga pogledati u kazalištu, vašem gradu, hotelu ili nekoj drugoj prigodi. Isto tako nećete pogriješiti odlučite li na ovakav jedinstveni način zabaviti Vaše goste na nekoj Vama važnoj prigodi. Forma programa sklona je modifikacijama, pa tako može služiti i kao nadopuna nekom drugom programu ili kao samostalni cjelovečernji program. Za sva pitanja, narudžbe ili samo savjet, slobodno nam se obratite na našu kontakt adresu ili broj telefona.

Prezentacija: