Kaboom Mix of Trix, mađioničarska predstava

  • Mađioničarske predstave i mađioničari oduvijek bude interes i maštu kako djece tako i odraslih. Ukoliko imate 5 ili 95 godina vjerojatno ne čitate ovaj tekst, ali ovaj mađioničarski program svejedno je za Vas. Jednostavno pokriva toliki raspon interesa. Svatko od nas se vjerojatno u svom životu susreo sa mađioničarskim predstavama i mađioničarima. Meni se događaj toliko urezao u sjećanje da sam odlučio time se baviti i tako živjeti. Jedan od rezultata te odluke je Kabum mix of trix – putovanje kroz iluzije za svakoga!

“Omađijaj me” Show, mađioničarska predstava za odrasle

  • “Omađijaj me” show drugo je ime za jedinstveno, originalno iluzionističko iskustvo koji svojim gledateljima pruža vrhunski doživljaj modernog i klasičnog mađioničarstva isključivo za odrasle uz dozu neponovljivog humora i opuštajuće zabave. Magija je oduvijek sinonim za tajnovitost, nedokučivost, nedorečenost obavijeno velom adrenalina, posebnom vrstom uzbuđenja i konstantnom željom za novim iluzijama, trenucima u kojima svaki odrastao gledatelj nakratko postaje iznenađeno dijete. Iskombinirajmo to sa stand up komedijom i dobili smo Omađijaj me show. Riječ je o programu koji će unijeti dodatnu zanimljivost u vašu proslavu i vratiti vas, makar i na trenutak u djetinjstvo.

Sim Sala Bim, mađioničarska predstava za djecu

  • Djeca vjeruju u čarolije, pa kombinacija dječjeg osmijeha i zanimljiv mađioničarskih trikova, svaku mađioničarsku predstavu pretvaraju u nezaboravno iskustvo koje se dugo pamti. Svoje dugogodišnje iskustvo u radu s djecom, oblikovao sam u mađioničarski program pod nazivom Sim Sala Bim koji redovito izvodim na dječjim rođendanima i drugim prigodama pred najmlađom publikom.

Sim Sala Bim Anima Tim, animacije dječjih zabava

  • Sim salabim anima tim predstavlja jedinstveni programski paket uz pregršt zabave, kreativnosti i uzbuđenja. Na Vama i Vašoj djeci je samo da se prepustite i uživate u trenucima svijeta mašte, mistike i veselja. Program se nudi kao dodatak mađioničarskoj predstavi ili kao samostalni oblik u kojem naši animatori zabavljaju Vašu djecu na njihovim rođendanima, raznovrsnim proslavama ili bilo kojim drugim prigodama putem raznih zabavnih igara, plesa, face i body paintinga, balona za modeliranje… Na Vašim najmlađima je samo da uživaju!